A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Оголошується конкурс з відбору експертів для проведення експертної оцінки земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна, що підлягає продажу у власність

Дата: 13.03.2021 10:22
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

Конкурсна комісія з відбору осіб, яким надаватимуться повноваження на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на підставі рішення сесії сільської ради від 04 вересня 2020 р. «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб'єкта оціночної діяльності для проведення  експертної грошової оцінки земельних ділянок» на умовах конкурсу», оголошує конкурс з відбору експертів для проведення експертної оцінки земельних ділянок, що підлягають викупу:

1. земельна ділянка площею 0,2014 га, кадастровий номер 5623485000:05:033:0244, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Малолюбашанської сільської ради, вулиця Центральна, 30/1,  с.Маща, Костопільський район, Рівненська область.

2. земельна ділянка площею 0,9137 га, кадастровий номер 5623483900:04:031:0505, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населеного пункту на території Малолюбашанської сільської ради, Костопільський район, Рівненська область
Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості земельної ділянки, яка підлягає викупу.

До участі в конкурсі допускаються фізичні особи – підприємці та юридичні особи, діяльність яких у сфері послуг із проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок передбачена установчими документами та (або) є основним видом діяльності та які подали на розгляд комісії повний пакет документів.

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до Малолюбашанської сільської ради заяву на участь у конкурсі на кожний об’єкт окремо.

До заяви додаються: 
  копії установчих документів претендента (для юридичної особи), засвідчені в установленому порядку;
  – копії ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності, завірені в установленому порядку;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів,яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки; – конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються додатково у запечатаному конверті).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

Конкурсна документація подається не пізніше ніж за 3 робочі дні до оголошеної дати проведення Конкурсу.

Суб’єкт оціночної діяльності несе відповідальність за достовірність поданої ним інформації та документів.
Конкурс провести о 10 год.00 хв. «01» квітня 2021 року за адресою: с.Мала Любаша Костопільського району Рівненської області, вул.Соборна,10.

Конкурсну документацію необхідно подати не пізніше ніж за 3 робочі дні до дати проведення конкурсу за адресою: с.Мала Любаша Костопільського району Рівненської області, вул.Соборна,10.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь