A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

У КНП «Малолюбашанський ЦПМCД» розпочали вакцинацію від COVID-19

Дата: 26.03.2021 09:45
Кількість переглядів: 1033

Фото без опису

25 березня 2021 року у КНП «Малолюбашанський ЦПМCД» розпочато вакцинацію від COVID-19. Одними із перших дозу вакцини AstraZeneca (Covishield) отримали працівники закладу, а також жителі громади, які попередньо зареєструвались на вакцинацію.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Щеплення є добровільним, безкоштовним та безпечним. Медичні працівники центру, які проводять вакцинацію пройшли відповідне навчання. Перед вакцинацією кожен пацієнт дає добровільну згоду на проведення щеплення, йому вимірюється температура і заповнюється анкета. Після щеплення вакциновані пів години перебувають під наглядом лікаря. Вся інформація про перебіг кожного щеплення реєструється в електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ).

Фото без опису

Загалом 25.03.2021 року вакциною AstraZeneca (Covishield) провакциновано 10 громадян, усі почуваються добре. Все пройшло організовано, жодних побічних дій на даний час ніхто із «першопрохідців» не відчує.

Враховуючи епідситуацію в Україні, нагадуємо, що вакцинація від COVID-19 — це ефективний спосіб захистити себе і свої родини від COVID-19, мінімізувати ризик захворювання, можливість госпіталізації та тяжкого перебігу хвороби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь