A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

КНП "Малолюбашанський ЦПМСД" запрошує на безкоштовну вакцинацію населення

Дата: 23.03.2021 15:00
Кількість переглядів: 1170

Фото без опису

23 березня КНП “Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області” отримав 160 доз вакцини Astrazeneca (Covishield).

ВАКЦИНАЦІЯ — це ефективний спосіб захистити себе від COVID-19. Вакцина готує ваш організм до боротьби з певною інфекцією, вірусом або хворобою. Це спонукає імунну систему розпізнавати інфекцію і виробляти антитіла для боротьби з нею. У більшості людей цей процес відбувається непомітно, але іноді можливі реакції, як біль у місці щеплення або тимчасова лихоманка. Наразі для вакцинації в Україні використовується вакцина Covishield розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca. Дозволена для екстреного використання в Європейському Союзі та інших країнах. Для того, щоб повноцінно імунізуватися від COVID-19, необхідно отримати дві дози однієї вакцини.

Безоплатно вакцинуватися від COVID-19 можна у нас в закладі, попередньо зареєструвавшись за номером телефону: 068-539-24-63 та у свого сімейного лікаря. Вакцинація від COVID-19 є добровільною. Ви маєте надати згоду на вакцинацію перед щепленням.

Запрошуємо всіх охочих записатися в список очікування на вакцинацію від COVID-19. Коли настане етап вакцинації групи, до якої ви належите, з вами зв'яжуться та запропонують обрати конкретну дату та час щеплення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь