A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 21.01.2021 16:37
Кількість переглядів: 745

Фото без опису

21 січня відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради, яке пройшло під головуванням в.о.сільського голови Алли Лемешевської, у якому взяли участь вісімнадцять із двадцяти одного члена виконавчого комітету.

На початку засідання члени виконкому заслухали від заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Світлани Ковальчук звіт про роботу закладів культури Малолюбашанської сільської ради за 2020 рік.

Заслухали інформації керуючої справами виконавчого комітету Валентини Федоровської «Про організацію роботи виконавчого комітету з питань забезпечення розгляду звернень громадян у 2020 році» та головного спеціаліста (юрисконсульта) Лілії Тарасюк “Про стан виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» Малолюбашанською сільською радою у 2020 році”.

Фото без опису

В ході засідання члени виконкому розглянули та прийняли рішення з шести питань, що стосуються соціально-правового захисту, так прийняті рішення: про зняття з обліку двох сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах в зв’язку з подоланням складних життєвих обставин та отриманням позитивного результату соціальної роботи з сім’ями; затверджено висновок про недоцільність відібрання дитини від батька без позбавлення його батьківських прав; внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 03 вересня 2020 року №152 «Про облік сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Прийнято рішення про створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Обговорено та затверджено план реформування системи інституційного догляду і виховання дітей у Малолюбашанській сільській раді на 2021-2026 роки.

Членами виконкому внесено зміни до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

Затверджено проектно – кошторисні документації:

- на реконструкцію провулку Шевченка в с. Мала Любаша Костопільського району Рівненської області;

- на капітальний ремонт другого поверху службово-побутового приміщення в м. Костопіль на вул. Проектова, 50 Костопільського району Рівненської області.

Фото без опису

Також затверджено низку зведених кошторисних розрахунків вартості об'єктів будівництва, зокрема:

- на поточний ремонт вентиляційних проходів Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області в с. Маща на вул. Центральній, 61-А Костопільського району Рівненської області;

- на поточний ремонт електроосвітлення комунального некомерційного підприємства «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Костопільського району Рівненської області»;

- на поточний ремонт системи опалення клубу с. Мала Любаша Малолюбашанської сільської ради;

- на поточні ремонти вуличного освітлення.

Надано дозвіл на зрізання дерев, що створюють аварійну ситуацію на території Малолюбашанської сільської ради та затверджено кошториси на надання послуг по зрізанню дерев на території села Мирне Малолюбашанської сільської ради та на території кладовищ Малолюбашанської сільської ради.

За результатами розгляду заяв жителів громади, виконавчим комітетом прийняті рішення про переведення дачного (садового) будинку у жилий будинок; про присвоєння поштової адреси земельній ділянці для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій; про присвоєння поштової адреси на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд; про присвоєння поштової адреси на земельну ділянку для ведення садівництва.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 23 питання порядку денного з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь