A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

А пам'ять жива, бо живуть добрі справи

Дата: 03.01.2021 12:08
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

     З вічним болем та сумом поминаємо Талащука Віктора Флоровича, з дня смерті якого 3 січня минає 40 днів. Серце великого життєлюба перестало битися лише на 55 році. Воно було віддане Україні та громаді. 
     Віктор Флорович був людиною, яка цілодобово готувалась до перемог. А інакше й бути не могло. Адже поразки - не для лідера успішної громади: за плечима люди, відповідальність за розвиток громади. Ці перемоги були здобуті. Комусь здавалося, що легко. А насправді шлях до них лежав у постійних перемовинах, пошуках інвесторів, умінні домовлятись, що тільки  підтверджувало його професіоналізм та високі морально-етичні якості.
     Благородний, світлий, чесний, Віктор Флорович, протягом всього свого життя привертав до себе людей. Працювати й спілкуватися з ним завжди було приємно і комфортно. Він поєднував в собі риси компетентного і відповідального керівника, який розумів необхідність допомоги молодим спеціалістам, і своїм прикладом, і цінною порадою та відданого друга, турботливого чоловіка, батька, дідуся.
   Він був надзвичайно професійним, комунікабельним керівником, умів почути кожного, толерантно доводив власну думку. Його знали й цінували як неперевершеного професіонала, справжнього лідера, за яким сміливо йшли, якого наслідували…
     Саме з його вуст часто звучало, що орган місцевого самоврядування має працювати для людей. Він вимагав цього і від себе, і від нас, своїх підлеглих, і всі працівники апарату знали, що не мають права схибити, підвести. Віктор Флорович був яскравим прикладом вірного служіння і глибокої відданості обраній справі.
     Світлий, добрий спомин про Віктора Флоровича та його внесок в розвиток Малолюбашанської громади завжди житиме в серцях рідних, колег, жителів громад, усіх, хто його знав, любив та поважав. Він назавжди залишиться у наших вдячних серцях, у справах, які продовжують його земне існування. Ми горді з того, що мали честь пліч-о-пліч із Віктором Флоровичем жити, думати, працювати, мріяти й планувати. А пам’ять про нього жива, бо живуть його добрі справи. Сумуємо разом з родиною.
     Нехай шановний Віктор Флорович спочиває з миром, Царство Небесне його світлій душі й вічний спокій.

Зі світлою пам’яттю, колеги по роботі
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь