A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Дорогі захисники України! Шановні жителі Малолюбашанської ОТГ!

Дата: 14.10.2020 11:25
Кількість переглядів: 679

Щиро вітаю вас із Днем захисника України, який ми відзначаємо у світле свято Покрови Пресвятої Богородиці, із Днем українського козацтва та 78-ю річницею створення Української повстанської армії.

Ці свята увібрали в себе багаті й славні традиції, уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Це також день пам'яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України.

Хочу висловити глибоку вдячність ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, усім воїнам, які надійно стояли та стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу, та вшанувати всіх, хто має високе звання Захисника України.

Бажаю вам міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях! Мирного неба над головою усім нам!

 

З повагою,

Малолюбашанський сільський голова

Віктор ТАЛАЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь