A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні працівники закладів дошкільної освіти!

Дата: 27.09.2020 12:17
Кількість переглядів: 852

Фото без опису

 

  Традиційно 27 вересня своє професійне свято відзначають люди, які присвятили своє життя вихованню дітей – вихователі та всі дошкільні працівники.

   Робота в закладі дошкільної освіти для творчих та креативних людей, яка вимагає величезного терпіння, глибокої самовіддачі, і безмежної любові до дітей, уособлює доброту, увагу і турботу. Виховання наших дітей – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому.

   Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями ви ділитесь зі своїми вихованцями. Вам вони вірять, вас вони люблять і шанують.

   Щира подяка всім працівникам закладів дошкільної освіти за віддане служіння улюбленій справі, самовіддачу, частку душі, яку ви щодня даруєте дітям, за любов до дітей та високий професіоналізм. Саме ви змалку навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, прищеплюєте найменшим мешканцям нашої громади патріотизм та любов до рідного краю.

   Бажаю Вам міцного здоров’я, миру, злагоди, достатку, творчого вогника  та здійснення мрій. Нехай доля сторицею віддячить вам за невтомну працю, а життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.

 

З повагою,

Малолюбашанський сільський голова

Віктор ТАЛАЩУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь