A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 20.08.2020 17:13
Кількість переглядів: 1424

Фото без опису

20 серпня 2020 року в Мирненському адміністративному офісі Малолюбашанської сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням Малолюбашанського сільського голови Віктора Талащука. У засіданні взяли участь 14 із 21 членів виконавчого комітету, а також начальник відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Ігор Гончарук та начальник відділу соціального захисту населення Галина Алексіюк.

Фото без опису

На початку засідання сільський голова привітав присутніх з Днем Незалежності України, що відзначатиметься 24 серпня. Згідно розпорядження сільського голови “Про нагородження грамотами Малолюбашанської сільської ради та цінними подарунками з нагоди Дня Незалежності України” від 07.08.2020 р. №28/02-05, грамотами Малолюбашанської сільської ради та цінними подарунками нагороджено голову Костопільської районної ради Ткачука Сергія Михайловича та депутатів Рівненської обласної ради: Кльопа Василя Федоровича, Кучерука Миколу Герасимовича та Потапчука Руслана Васильовича. Віктор Флорович вручив нагородженим, які змогли бути присутніми на сьогоднішньому засіданні грамоти та книги О.Нікончука “Майбутнє творимо сьогодні: Шлях громади”.

Фото без опису

Фото без опису

Також, згідно вищезгаданого розпорядження, за сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Малолюбашанської сільської ради, активну громадську діяльність та з нагоди Дня Незалежності України книгами О.Нікончука “Майбутнє творимо сьогодні: Шлях громади” було нагороджено усіх членів виконавчого комітету.

Фото без опису

Фото без опису

Першими члени виконавчого комітету розглянули питання «Про звіт відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради про стан підготовки закладів освіти до нового навчального 2020-2021 року», «Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти Малолюбашанської сільської ради на 2020-2021 навчальний рік» та “Про закріплення за закладами дошкільної освіти територій обслуговування”.

Члени виконкому розглянули та прийняли рішення з трьох питань, що стосуються соціально-правового захисту. Серед них – рішення про забезпечення ведення обліку дітей шкільного віку та учнів на території Малолюбашанської сільської ради, затвердили положення та склад комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Малолюбашанської сільської ради, а також зняли чотири сім'ї з обліку сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

В ході засідання також було затверджено заходи щодо святкування Дня державного прапора України та 29-ої річниці Незалежності України на території Малолюбашанської сільської ради.

Затверджено низку зведених кошторисних розрахунків вартості об'єктів будівництва, зокрема:

- на поточний ремонт електроосвітлення фельдшерсько-акушерського пункту с.Лісопіль КНП “Малолюбашанський центр ПМСД”;

- на поточний ремонт будинку побуту в с.Мирне по вул.Омеляненка, 1 Малолюбашанської сільської ради;

- на поточний ремонт клубу в с.Глажева по вул.Шевченка, 29 Малолюбашанської сільської ради;

- на поточний ремонт фельдшерсько-акушерського пункту в с.Лісопіль по вул.Центральна, 97 Малолюбашанської сільської ради;

- на поточний ремонт внутрішньої електромережі приміщення Малолюбашанської сільської ради по вул.Соборна, 10 в с.Мала Любаша Костопільського району;

- на поточний ремонт внутрішньої електромережі в клубі с.Кам'яна Гора Малолюбашанської сільської ради Костопільського району.

Надано дозвіл на зрізання аварійного дерева в с.Лісопіль.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 18 питань порядку денного з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь