A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Під керівництвом Малолюбашанського сільського голови відбулася апаратна нарада

Дата: 23.01.2020 15:11
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

23 січня 2019 року під керівництвом Малолюбашанського сільського голови Талащука Віктора Флоровича, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника сільського голови, заступників сільського голови, керуючої справами виконавчого комітету, керівників структурних підрозділів сільської ради, установ громади та працівниками апарату сільської ради, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

На початку наради Віктор Флорович повідомив, про низку заходів, що відбудуться протягом тижня, а саме: чергові засідання виконавчого комітету сільської ради та сесії сільської ради.

Фото без опису

Далі, присутні доповіли про виконання доручень, даних на попередніх нарадах.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти. На засіданні розглядалися важливі для громади питання, а саме: про матеріально-технічну базу закладів освіти громади, про стан захворюваності на ГРВІ та грип в закладах середньої освіти, про обслуговування одиноких громадян похилого віку працівниками Костопільського районного територіального центру соціального обслуговування та ряд інших соціальних питань, про виконання робіт щодо виготовлення генеральних планів сіл Борщівка та Мирне, про обрізання дерев на території кладовища села Мирне, про створення тимчасових робочих місць для організації та проведення громадських робіт за професією підсобний робітник.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь