A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні жителі Малолюбашанської ОТГ!

Дата: 31.12.2019 09:39
Кількість переглядів: 1038

Від усього серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! Ці довгоочікувані свята наповнені щасливим сміхом, радісними очікуваннями та теплими зустрічами в колі рідних і близьких.

Наприкінці кожного року, напередодні новорічно-різдвяних свят, ми підсумовуємо зроблене за рік, пригадуємо свої успіхи і поразки. Рік, що завершується, був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, збагатив нас новим досвідом, подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку нашої громади, поліпшення життя кожного з нас. Нехай Новий 2020 рік буде щедрим на цікаві плани, плідним на добрі справи, нові досягнення та перемоги.

Бажаю всім, щоб у 2020 році здійснилися ваші гарні задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться й увійде у рік наступний.

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою,

Малолюбашанський сільський голова

В.Ф.Талащук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь