Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні жителі Малолюбашанської ОТГ!

Дата: 31.12.2019 09:39
Кількість переглядів: 1097

Фото без опису

Від усього серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! Ці довгоочікувані свята наповнені щасливим сміхом, радісними очікуваннями та теплими зустрічами в колі рідних і близьких.

Наприкінці кожного року, напередодні новорічно-різдвяних свят, ми підсумовуємо зроблене за рік, пригадуємо свої успіхи і поразки. Рік, що завершується, був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, збагатив нас новим досвідом, подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку нашої громади, поліпшення життя кожного з нас. Нехай Новий 2020 рік буде щедрим на цікаві плани, плідним на добрі справи, нові досягнення та перемоги.

Бажаю всім, щоб у 2020 році здійснилися ваші гарні задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться й увійде у рік наступний.

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

Фото без опису

З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою,

Малолюбашанський сільський голова

В.Ф.Талащук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь