A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 11.12.2019 15:09
Кількість переглядів: 1343

Фото без опису

Теплі усмішки, піднесений настрій і сердечні вітання — усе це можна було побачити 6 грудня в клубі села Борщівка, де пройшли урочистості та святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Ця подія зібрала в одну родину депутатів, представників місцевого самоврядування та виконавчої влади, ветеранів місцевого самоврядування, чия наполеглива праця, енергія та професіоналізм творять історію нашої громади.

Фото без опису

Зі щирими словами привітань до присутніх звернувся Малолюбашанський сільський голова Талащук Віктор Флорович, який побажав присутнім міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та здобутків в ім’я розвитку Малолюбашанської громади. Після чого настала урочиста мить нагородження. З нагоди Дня місцевого самоврядування, свої грамоти та грошові винагороди цього дня отримали:

- Алексійчук Тетяна Михайлівна, за активну депутатську діяльність, постійне інформаційне висвітлення діяльності територіальної громади;

- Морозюк Олександр Олександрович, за добросовісне виконання посадових обов’язків, особистий внесок в соціально–економічний розвиток територіальної громади;

- Наумець Анатолій Васильович, за особистий внесок в розвиток та популяризацію спорту територіальної громади;

- Свинарський Василь Вікторович, за активну депутатську діяльність, особистий внесок в розвиток територіальної громади;

- Мороз Ірина Дмитрівна, за професіоналізм, зразкове виконання посадових обов'язків, особистий внесок в розбудову КНП “Малолюбашанський центр ПМСД Малолюбашанської сільської ради”;

- Демчук Тетяна Дмитрівна, за сумлінну роботу в організації мобілізаційної підготовки;

- Каленчук Тетяна Анатоліївна, за особистий внесок в культурно-дозвіллєвий розвиток територіальної громади;

- Юрчишин Олександр Юрійович, за активну депутатську діяльність, особисту участь в соціально–економічному розвитку територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Також за багаторічну працю у виконавчих апаратах Малолюбашанської, Мирненської та Мащанської сільських радах подяками та цінними подаруками Віктор Флорович відзначив Дідуха Георгія Андрійовича, Лемешевську Антоніну Михайлівну, Овчарука Григорія Степановича, Талащук Софію Феодосіївну, Себлій Валентину Дмитрівну, Попович Валентину Володимирівну, Мамчур Людмилу Іванівну, Цимбалюк Аллу Михайлівну, Талащук Любов Василівну, Назарчука Володимира Дмитровича, Легкого Петра Володимировича, Стельмащук Любов Сергіївну, Бриксу Володимира Йосиповича, Нікончук Ольгу Матвіївну, Миронець Людмилу Всеволодівну, Таргоній Ганну Дмитрівну, Бучко Аллу Василівну та Матвійчук Зінаїду Іванівну.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

До теплих та щирих вітань також долучились: керуюча справами виконавчого комітету Федоровська Валентина Василівна, яка вручила грамоти від Федерації профспілок Рівненської області Талащуку Віктору Флоровичу та Тарасюк Людмилі Георгіївні, начальник відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Гончарук Ігор Петрович з працівниками закладів освіти, головний лікар КНП “Малолюбашанський центр ПМСД Малолюбашанської сільської ради” Новіцька Оксана Миколаївна, працівники закладів культури та депутати Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дарунком для учасників урочистостей став святковий концерт за участю ведучих Тетяни Хлівнюк та Віти Гнатюк, кращих колективів: аматорського народного хору Мирненського сільського будинку культури, народного аматорського фольклорного колективу «Борщів’янка», народного аматорського фольклорного колективу «Любава», аматорського народного вокального гурту української пісні «Мирнівчани, зразкового дитячого ансамблю народних музик Мирненського сільського будинку культури. У виконанні учасниці народного аматорського фольклорного колективу «Борщів’янка» Тетяни Власенко та молодшого складу ансамблю звучала пісня «Лісапед». Серед окремих виконавців виступили Микола Ярмушко та Тетяна Хлівнюк. Не обійшлося на святі і без дотепного гумору, який подарували сім’я Лесі та Андрія Озарчуків, гумористичним кінофільмом про працівників сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь