A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

У селі Глажева відсвяткували День села

Дата: 27.11.2019 09:39
Кількість переглядів: 969

Фото без опису

24 листопада 2019 року в клубі села Глажева не було де яблуку впасти. Адже саме цього дня для жителів села було організовано святковий концерт з нагоди Дня села. До святково прикрашеної зали сільського клубу завітало чимало сільських мешканців – від малечі до довгожителів.

Фото без опису

Святкова програма розпочалася із запальної пісні-вітання «Ми українці» у виконанні Вероніки Ошурко, учениці Мащанського ліцею. Далі, традиційно для найповажніших гостей свята, а саме для Малолюбашанського сільського голови Талащука Віктора Флоровича, першого заступника Малолюбашанського сільського голови Ковальчук Світлани Андріївни та заступника голови Малолюбашанської сільської ради Круліковського Олександра Володимировича, вручили запашний коровай.

Фото без опису

З теплими та щирими словами до всіх присутніх звернувся Талащук Віктор Флорович, який у своєму виступі акцентував увагу на розвитку малих сіл, а також поділився здобутками Малолюбашанської об’єднаної територіальної громади. Крім того, Віктор Флорович вручив нагороди та цінні подарунки активній учасниці художньої самодіяльності Круліковській Людмилі Василівні, завідуючці ФАПом села Глажева Осташевській Наталії Богданівні, найстаршим жителям села, які цьогоріч відзначили свої ювілеї.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ковальчук Світлана Андріївна представила усім присутнім нового культорганізатора клубу села Глажева Федюру Тетяну Іванівну, а також привітала жителів села зі святом та побажала мешканцям миру, злагоди, достатку та віри у завтрашній день.

Фото без опису

Фото без опису

Круліковський Олександр Володимирович приєднався до привітань та відзначив чудові роботи майстринь традиційної вишивки Чирук Наталії, Гандзюк Валентини та Коростинської Валентини.

Фото без опису

Привітати жителів села Глажева завітали чимало фольклорних колективів. Це – аматорський народний хор Мирненського сільського будинку культури, вокальний ансамбль «Мирнівчани» села Мирне, вокальний ансамбль «Вербиченька» села Кам’яна Гора, вокальний ансамбль «Намисто» села Маща, та села Новий Берестовець. Також порадував своїми віршами поет, вчитель Мащанського ліцею Володимир Степанюк, який написав низку віршів про село Глажева. Крім того, на свято до клубу завітали дві куми, Софія Савчук та Людмила Круліковська, які порадували усіх присутніх гумористичною сценкою про сільське життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Свято всім сподобалося та надовго залишило приємні спогади у душах мешканців села Глажева.

 

Фото без опису

Андрій Озарчук,

учитель Мащанського ліцею


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь