A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

В селі Данчиміст відбувся святковий концерт «Моє рідне село»

Дата: 20.11.2019 09:37
Кількість переглядів: 1695

Фото без опису

17 листопада в клубі села Данчиміст відбувся святковий концерт з нагоди Храмового свята Архистратига Михаїла та Свята села «Моє рідне село».

До урочистого концерту готувалися серйозно. Ведучі концерту Марія Мельник та Катерина Фесюк від усього серця вітали теплими словами односельців.

Фото без опису

Фото без опису

Розпочали захід з молитви, якою вшанували загиблих у роки Великої Вітчизняної Війни, Героїв Небесної Сотні, воїнів АТО, які віддали своє життя за мирне небо і спокій Україні.

Фото без опису

З вітальними словами до присутніх на святі звернувся Малолюбашанський сільський голова Віктор Флорович Талащук, який привітав та подякував усім хто любить своє село, чиєю працею воно створювалося. Віктор Флорович наголосив, що такі свята дають людям надію краще життя і надалі сприяють його розвитку. Також за традицією, разом із заступником Петром Володимировичем Корнійчуком, нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками: голову ФГ “Данчиміст” Сокота Василя Миколайовича, депутатів сільської ради Стельмащука Тараса Олександрович та Карпець Юлію Олександрівну, вчительку початкових класів Данчимістської філії Мирненського ліцею Максимчук Світлану Юріївну, прибиральницю службових приміщень Данчимістської філії Мирненського ліцею Антонець Парасковію Федорівну, жителів села Басюка Юрія Анатолійовича, Толочика В'ячеслава Васильовича, Ярмушко Олександру Олександрівну, а також учасниць ансамблю «Молодички» села Данчиміст. Не забули й про старожилів-ювілярів яким виповнилося цьогоріч 80 років Антонець Анастасія Марківна, Максимчук Іван Васильович та Оліфер Ганна Йосипівна.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Позитивну атмосферу дарували глядачам ансамбль «Берегиня» села Рокитне, хор та гурт села Мирне, Сокот Вікторія Василівна та Секретар Андрій Петрович, Толочик Тарас Вячеславич, Мельник Марія Василівна, Сенич Василь Іванович, хореографічні номери у виконанні дітей, а «додала жару» - Тетяна Сенич, яка розповіла безліч жартівливих гуморесок примусивши зал плакати, звісно це були сльози радості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Святковий зал прикрашали різнобарвні вишиванки та фотозона з українськими мотивами «село Данчиміст - краплинка України». Гості та всі присутні мали змогу переглянути відеоролики про село, які підготували – бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки села Мирне в селі Данчиміст Мельник Олена Андріївна та вчитель фізичної культури Данчимістської філії Мирненського ліцею Плащинський Роман Миколайович.

Після завершення концерту, за чудові виступи, наймолодших учасників концерту, Кучерук Валентина Борисівна уродженка села Данчиміст, відзначила подарунками.

Свято вдалося! З легкою втомою односельці задоволені та щасливі, не поспішаючи йшли додому.

Дякуємо всім, хто завітав до нас на святкування Свята села!

Завідувачка клубу села Данчиміст

О.І.Толочик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь