Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

У Тихому вітали жителів із днем Господаря

Дата: 18.11.2019 11:04
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

У Тихому вітали жителів із днем Господаря. Селянин завжди славився любов'ю до своєї землі, яка щороку щедро обдаровувала його гарним урожаєм, повними збіжжя коморами та надією на наступний рік. Саме тому, уже вкотре, стало гарною традицією вітати людей від праці яких залежить майбутнє теперішнього та майбутнього поколінь. Адже, щедра осінь увесь рік годує. А людська праця, вправні роботящі руки стали окрасою нашого села.

Вправні господарі встигають усе і господарство попорати, і на роботі встигають попрацювати, і свої улюблені хобі не обминають увагою. Тож, вправних господарників села та працівників сільськогосподарського підприємства "Маяк" вітали веселою українською піснею гурт "Берегиня" села Тихе та гості свята гурт "Вербиченька" села Кам'яна Гора, віршами "Добрий урожай" у виконанні Фадеєвої Лізи та Кишман Діани та "Щедрі руки" у виконанні Гринди Анастасії, Мацак Єви, Омелянчук Аліни та Кожарко Іллі. Дитячий колектив "Діти України"потішив присутніх та гостей свята своїми хореографічними номерами. Неперевершеним дарунком стала інсценівка "Мужики" у виконанні Денис Циганчук, Миколи Денисова та Тараса Драганчука.

Фото без опису

Фото без опису

На святі були присутні перша заступниця сільського голови Світлана Ковальчук та директор СВК "Маяк" Ігор Анатолійович Остапчук, які привітали присутніх зі святом Господаря та побажали наснаги у нелегкій праці та гарних врожаїв.

Приємним дарунком для учасників дитячих колективів став солодкий стіл від директора СВК "Маяк".

Фото без опису

Завідувачка клубу села Тихе

О.І.Прилуцька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь