Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Святковий концерт "Ми одної долі, ми єдині – в нас одне коріння на землі" з нагоди Свята села Мала Любаша

Дата: 16.10.2019 15:49
Кількість переглядів: 1397

Фото без опису

«Ми одної долі, ми єдині – в нас одне коріння на землі» саме під такою назвою відбувся святковий концерт до Дня Свята села в Малій Любаші напередодні великих свят: Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня українського козацтва та 77 річниці утворення УПА.

Святковий настрій дарував глядачам, вже при вході до клубу, на відкритому майданчику – сільський боулінг, в який грали і дорослі, і малі, а в святково прикрашеному залі «Козацький стіл».

Фото без опису

Фото без опису

Сценарій свята підготували завідувачка клубу села Мала Любаша Ковальчук Олена Валерївна та бібліотекарка публічно-шкільної бібілотеки-філіалу села Мала Любаша – Гук Євгенія Андріївна, який був побудований у формі абетки-прізвищ села Мала Любаша, а тому був досить цікавим і неординарний.

За доброю традицією, із хлібом і сіллю було запрошено до вітального слова, Малолюбашанського сільського голову - Талащука Віктора Флоровича, який у своєму виступі вручив подяки, грамоти та цінні подарунки для жителів села.

Фото без опису

Фото без опису

Концертну програму розпочали танцювальною вітальною композицією учасники хореографічного гуртка клубу Мала Любаша, під керівництвом Тетяни Сергіївни Басюк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На фоні ліричної музики ведучі свята Кримінська Марія, Янчук Анатолій та Лилак Марія вітали присутніх хорошими словами та прекрасними прозовими творами. Для малолюбашанської родини від щирого серця подарувала пісню керівник народного аматорського фольклорного колективу «Любава» - Овчарук Валентина Тимофіївна. Також привітання линули від наймолодших представників нашої неповторної родини-громади: непосидючих, допитливих вихованців ЗДО «Вишиванка». Святкуючи День Села ми не забули вшанувати хвилиною мовчання односельців, які навіки канули у вічність - простих трударів та мужніх героїв УПА.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Приємним сюрпризом для всіх став виступ студентки Дубенського коледжу культури і мистецтв РДГУ – Вікторії Сергійчук.

Завідувачка клубу Олена Валеріївна, відзначила подяками та цінними подарунками активних учасників художньої самодіяльності, а Євгенія Андріївна розповіла глядачам цікаву інформацію про прізвища рідного села.

Фото без опису

Весь вечір дарували присутнім свої музичні, танцювальні, смішні вітання аматори художньої самодіяльності, а саме: читці Кримінська Марія та Талащук Анна, солісти Пущало Аліна, сестри Лилак Іванна і Руслана, Савчук Діана, гімназисти 7-го і 3-го класів Малолюбашанської гімназії; квартет у складі Овчарук В.Т., Гук Є.А., Дідовець Т.Ф. та Малишевської І.В., народний аматорський фольклорний колектив «Любава», учасники хореографічного гуртка клубу села Мала Любаша. Все це контролював наш звукооператор – Кашецький Михайло; фотографування заходу забезпечувала Кашецька Зоряна.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Всі із нетерпінням чекали безкоштовну лотерею «Везунчик свята», приз якої був настінний годинник. Спонсорами даної лотереї Демчук Сергій та Кашецький Андрій, які в такий спосіб привітали односельців зі святом села.

Фото без опису

Фото без опису

Під час концерту для присутніх була можливість привітати своїх рідних із хорошою подією, чим і скористалось подружжя Власюків – привітавши свою донечку Соломійку із днем народження.

Фото без опису

Ми щиро дякуємо начальнику відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Гончаруку Ігорю Петровичу, директорці Борщівської гімназії Ковальчук Наталії Вікторівні, завідувачці ЗДО «Вишиванка» Янчук Юлії Валеріївні, методисту РБК – Сербін Валентині Феодосіївні, акомпоніатору Зданюку Віктору Володимировичу, сім’ї Озарчуків Андрію та Лесі, які завітали до нас на свято, всім установам села, які долучилися до організації проведення свята, а також Савчук Оксані Михайлівні та Попович Наталії Віталіївні за чудові квіти, які прикрашали сцену клубу с.Мала Любаша та Никончуку Олександру Борисовичу за прекрасні фото.

Фото без опису

Фото без опису

 

Завідувачка клубу села Мала Любаша

О.В.Ковальчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь