A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Моє рідне село - доброти і любові криниця

Дата: 08.10.2019 14:54
Кількість переглядів: 853

9 жовтня, у день святого Іоанна Богослова, престольне свято відзначають жителі села Маща. Місцева церква має назву Свято-Іоанно-Богословський Храм, тож не дивно, що храмове свято відзначають саме у цей день. Тому напередодні свята у селі Маща відбувся святковий концерт "Моє рідне село - доброти й любові криниця" з нагоди Дня села. На свято завітала перша заступниця Малолюбашанського сільського голови Світлана Андріївна Ковальчук та заступник Малолюбашанського сільського голови Олександр Володимирович Круліковський, які побажали усім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили й наснаги в усіх справах. В урочистій атмосфері та з піднятим настроєм звучали слова привітань та побажань громаді села Маща.

Подяками, грамотами та подарунками від Малолюбашанської сільської ради були відзначені жителі села: старожили Куницька Галина Микитівна, Крот Антоніна Корніївна, Заєць Єфросинія Матвіївна, Смотрицька Антоніна Михайлівна, подружжя Корнійчуків Миколи Володимировича та Олени Шивахівни, які прожили у шлюбі 55-років, іменинники Мельник Іван та Семенюк Іван, які народилися 9 жовтня, саме в день престольного свята. Згадали добрим словом на святі та привітали подарунками освітян - вчителів Мащанського ліцею Лесю Євгеніївну Озарчук, Андрія Володимировича Озарчука, Ганну Андріївну Кошудько, працівників відділення зв’язку Оксану Лазарівну Ярмак та Людмилу Петрівну Мельник, лікаря Мащанської амбулаторії мано-практики сімейної медицини Віталія Вікторовича Мельника.

Поетичними рядками вітали земляків зі святом наймолодші його жителі, учні 3 класу місцевого ліцею.

Після урочистої частини заходу учасники свята переглянули змістовний та цікавий концерт. Гумористичні сценки, які публіка вітала щирими оплесками, дарували «Дві куми», ролі яких виконували Людмила Круліковська та Софія Савчук. Вони ж були й ведучими святкової концертної програми.

Художні колективи та аматори сцени своїми виступами дарували веселий настрій жителям села та гостям свята – це юні вокалісти Діана Шпараговська, Вероніка Ошурко, Анастасія Миронець, дует Діани Шпараговської та Галини Мельник, вокальний ансамбль «Молодички» (с.Данчиміст), вокальний ансамбль «Вербиченька» (с.Кам’яна Гора), місцевий аматорський фольклорний ансамбль «Світлина» та вокальний ансамбль «Намисто» (с.Новий Берестовець).

Присутні на святі мали змогу ознайомитися з виробами народних умільців села: вишивкою Літвін Вікторії та виробами з паперової лози та ляльками-пупсами Ошурко Наталії. Впродовж усього заходу в залі лунали пісні, гумор, панувала доброзичлива та приязна атмосфера, всі виступи супроводжувалися заслуженими оплесками.

Бібліотекар ПШБФ села Маща

С.С.Савчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь