A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Мудрі та багаті роками

Дата: 04.10.2019 12:37
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Непомітно промайнуло літо і ось, так впевнено в свої права вступає осінь. І саме в цей осінній час, 1 жовтня в усьому світі відзначається День людей похилого віку, а в Україні це і День ветерана. З нагоди цього свята в Мирненському сільському будинку культури сьогодні відбулися святкові гостини "Мудрі та багаті роками". 

Розпочався захід з теплих дитячих привітань, які звучали з уст учнів 4 класу Мирненського ліцею. Дітки від щирого серця побажали бабусям і дідусям здоров'я та щастя й подарували на згадку про сьогоднішнє свято "солодкі" квіточки, виготовлені дитячими руками. 

Фото без опису

З вітальним словом до присутніх звернулася перша заступниця Малолюбашанського сільського голови Світлана Андріївна Ковальчук, яка відзначила значущість таких заходів для людей поважного віку та ветеранів, яких з кожним роком стає все менше та побажала цим мудрим і досвідченим людям міцного здоров'я, родинного затишку й довгих років життя. 

Фото без опису

Свято пройшло тепло і задушевно. Всіх присутніх частували гарячим чаєм та солодощами. Поки гості пригощалися, їх розважали виступи вокального ансамблю "Берегиня" с.Тихе, вокального ансамблю "Молодички" с.Данчиміст, аматорського народного вокального ансамблю української пісні "Мирнівчани". Також припали до душі присутнім виступи вокалістів Ольги Андріївни та Віктора Володимировича Зданюків, Леоніда Євстафійовича Коваля та найстарішого учасника ансамблю " Мирнівчани" Миколи Сергійовича Шумейка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Своє гроно в святковий вінок вплів музичний виступ Вікторії Василівни Сокот та Андрія Петровича Секретаря.

Гумористична сторінка святкових гостин включила в себе читання гуморесок Світланою Голиш, Марією Ізюк та Віктором Зданюком, які доволі потішили публіку. 

Ведучими свята були бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки-філіалу села Мирне Руслана Ярославівна Драганчук та вчитель Мирненського ліцею Людмила  Іванівна Глудик. Доповнювали захід відеоролики та відео презентація, яку підготувала бібліотекар.

Захід удався невимушеним і трішки ностальгійним. Про це свідчило, не тільки живе спілкування гостей, а те як вокалістам підспівував весь зал, як лунали вдячні оплески глядачів, як під час виступів підхоплювалися гості і кружляли в танку, а ще такі не прохані сльози, які час від часу бриніли на очах присутніх мудрих людей.
Шановним ветеранам хочеться побажати, щоб Ваша золота осінь була щасливою, а доля щедрою на великі та маленькі радощі. На мир і добро!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису

Летять літа, як білі журавлі.
Шумлять як ті волошки в житі. 
Та не зникає слід їх на Землі, 
Якщо для добрих справ прожиті!

Бібліотекар ПШБФ села Мирне

Р.Я.Драганчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь