A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Мащанський ліцей отримав ще один автобус

Дата: 01.10.2019 18:57
Кількість переглядів: 923

Приємна та радісна подія сталася сьогодні 1 жовтня 2019 року у Мащанському ліцеї Малолюбашанської сільської ради. На шкільне подвір’я було доставлено новий шкільний автобус.

 

Слід зазначити, що це вже третій автобус, який підвозитиме учнів та вчителів Мащанського ліцею, оскільки на навчання потрібно підвозити понад 130 дітей із п’яти населених пунктів.

Шкільний автобус із радістю вручив Малолюбашанський сільський голова Талащук Віктор Флорович, який запевнив і учнів, і вчителів, що розвиток освіти територіальної громади – пріоритет номер один.

 

На урочистості з нагоди вручення нового шкільного автобуса до Мащанського ліцею також завітали старший інспектор відділу освіти, молоді та спорту Малолюбашанської сільської ради Чечотенко Олена Миколаївна та інспектор відділу освіти, молоді та спорту Малолюбашанської сільської ради Трофімова Неля Вікторівна.

Директор ліцею Сиротинська Оксана Вікторівна висловила слова вдячності Віктору Флоровичу Талащуку та вручила подяку від учнівського, педагогічного та батьківського колективів Мащанського ліцею. Також усім гостям учні вручили чудові букети квітів.

За матеріалами Мащанського ліцею


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь