Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні працівники закладів дошкільної освіти!

Дата: 27.09.2019 11:54
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

Щиро вітаю зі святом всіх працівників дошкільних установ: директорів, вихователів, помічників, методистів, музичних керівників, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям!

Ваша робота для творчих та креативних людей, яка вимагає величезного терпіння і безмежної любові до дітей, уособлює доброту, увагу і турботу. Виховання наших дітей – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому. Завдяки вам дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Особливі слова подяки працівникам дошкільних закладів, які знаходяться на території нашої громади, за віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Бажаю вам від усього серця здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів у вашій праці, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей та батьків! Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий!

З повагою,

Малолюбашанський сільський голова

В.Ф.Талащук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь