A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Люблю тебе всім серцем, рідний краю!

Дата: 04.09.2019 16:39
Кількість переглядів: 692

 

Фото без опису

Щорічно за традицією 28 серпня в чудову літню пору, коли буйним цвітом цвітуть чорнобривці та айстри, в селі Новий Берестовець на свято Успіння Пресвятої Богородиці відзначається День села. В цей день до рідного села з’їжджаються люди, що тут народилися, виросли, відчули справжню материнську любов та батьківську турботу. Святкування села – це гарна традиція, яку варто продовжувати. Це своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу.

Зранку у церкві Успіння Пресвятої Богородиці відбулося святкове богослужіння. Божественну літургію провели священники разом із хором «Преображення». По закінченні богослужіння відбулася святкова хода на околицю села Новий Берестовець, де було освячено хрест – фігуру, зведену на честь свята Успіння Пресвятої Богородиці місцевим підприємцем Токарчуком Василем Григоровичем.

Люблю тебе всім серцем, рідний краю!" - під такою назвою продовжилося святкування Дня села у сільському клубі. Привітати мешканців села зі святковим днем завітали також і поважні гості: виконуючий обов’язки Костопільської райдержадміністрації Коваль Олександр Сергійович, перший заступник Малолюбашанського сільського голови Ковальчук Світлана Андріївна, заступник Малолюбашанського сільського голови Круліковський Олександр Володимирович та приватний підприємець Козачок Василь Володимирович. Всі вони побажали усім присутнім щастя, здоров’я, тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою. За тим розпочалася церемонія нагородження та вшанування жителів села. Подарунком та словами шани з 80-річним ювілеєм привітали Козачок Галину Іванівну. З 25 –річчям подружнього життя сердечно вітали дві подружні пари: Мельник Юрія Марковича й Оксану Василівну та Покидько Василя Євгеновича і Людмилу Костянтинівну, які під дружні оплески односельчан та пісню «Бузок» у виконанні вокального ансамблю затанцювали вальс.

Фото без опису

Грамотами та цінними подарунками за невтомну багаторічну працю були нагороджені жителі села — спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Бобильова Галина Володимирівна та колишній бухгалтер Малолюбашанської сільської ради Миронець Людмила Всеволодівна. За те тепло і знання, які дають нашим дітям у школі, були нагороджені вчителі молодших класів Мащанського ліцею Романюк Ніна Миколаївна та Мельник Оксана Василівна.

Для усіх присутніх місцеві аматори сцени подарували чудову концертну програму. Свої музичні та співочі таланти дарували – юні солісти Діана Шпараговська, Аня Чудінович, Софія та Дарина Мориконь, дует Галини Мельник та Тетяни Мельник. Нікого не залишила байдужим пісня «Ой чого ти мамо…» у виконанні Галини Мельник та її внучки Діани Шпараговської. Не обійшлося на святі й без гумору. Дуже потішили глядачів Софія Савчук та Людмила Круліковська сценкою «Обмін чоловіками» та дотепними гуморесками. З музичним дарунком приїхав привітати жителів села зі святом фольклорний колектив «Світлина» з села Маща. Веселими піснями під бурхливі оплески глядачів вітав усіх присутніх вокальний гурт «Мирнівчани» з села Мирне.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалось, що день села – це свято єднання. Саме в такі моменти особливо відчувається любов і гордість за свою малу Батьківщину, охоплює відчуття єдиної родини.

Свято закінчувалося, та людям не хотілося розходитися по домівках, адже позитивні емоції й радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини до сільського клубу.

Хочеться вірити, що проведення свята буде доброю традицією і в наступні роки.

 

Завідувачка клубу села Новий Берестовець

Т.М.Мельник

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь