Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Моє село – частинка України

Дата: 10.08.2019 08:41
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

9 серпня, в день пам’яті великомученика і цілителя Пантелеймона, в селі Лісопіль відзначали День села. Для вшанування всіх односельчан, для кого цей рік виявився знаковим, в Лесиному парку зібралися мешканці та гості села. Ведучі – Ілона Лук’янчук та Яна Дубіч – розпочали свято з привітання односельчан та вручення короваю поважним гостям.

З вітальним словом до лісопільчан звернулася Алла Михайлівна Лемешевська, секретар Малолюбашанської сільської ради, яка розповіла про досягнення сільської ради в питаннях благоустрою села Лісопіль, створення комфортних умов для життя і відпочинку його мешканців, а також перспективні плани на наступний рік діяльності.

Фото без опису

Маленькі лісопільчани декламували вірші про Україну та рідний край. а учні місцевої школи виконували пісні та молитву за Україну.

На святі села було відзначено подарунками сільської ради старожилів – Дмитрука І.О. та Красновську Г.І., а також ювілярів – Артенюк Є.А., Кузьмича В.В. та подружжя Никончуків, Бориса та Павліну. Свої подарунки та щирі слова вітань отримали іменинники – Дмитро Сидорчук та Володимир Лук'янчук, чиї дні народження співпали з днем села.

Слова вдячності та поваги звучали для мешканців, які пліч-о-пліч пройшли нелегкий життєвий шлях, довжиною більше, ніж півстоліття. Це подружжя Петренчуків – Олександра Марковича та Валентини Петрівни, які цьогоріч відзначили 50-річний ювілей подружнього життя, а також подружжя Дмитруків – Іван Олександрович та Варвара Михайлівна та Трохимчуків – Олександр Степанович та Катерина Кирилівна, котрі в цьому році перетнули 60-річний рубіж й відзначили «діамантове» весілля.

На святі відзначили вчителів, котрі все своє життя присвятили педагогічній ниві – Патарейко Галину Борисівну, заступника директора з навчальної роботи Мащанського ліцею та Красновську Оксану Василівну, вчителя початкових класів Лісопільської філії. Привітали також працівницю ФАПу Оксану Поліщук, яка в цьому році відзначила 50-річний ювілей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Всі бажаючі мали змогу ознайомитися з роботами місцевих народних умільців Орисі Потарейко та Олени Сульжик.

Фото без опису

Цього дня своїми виступами радували юні самодіяльні артисти – Валерія Красновська та Вероніка Ошурко, Ілона Лук’янчук та Яна Дубіч. Звучали гуморески у виконанні С.С.Савчук, бібліотекаря публічно-шкільної бібліотеки-філіалу с.Маща. Гостями свята були Мирнівський хор та гурт «Мирнівчани», які подарували лісопільчанам чимало своїх неперевершених композицій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Організатори та всі присутні дякували Малолюбашанській сільській раді в особі Талащука Віктора Флоровича за благоустрій села Лісопіль, а також фінансову підтримку проведення свята села.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Бібліотекар ПБФ села Лісопіль

Дубіч Л.І.

Фото Олександра Никончука


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь