A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання п’ятнадцятої сесії Малолюбашанської сільської ради сьомого скликання

Дата: 05.06.2019 17:23
Кількість переглядів: 754

Фото без опису

     05 червня в приміщенні клубу села Борщівка відбулося засідання чергової п′ятнадцятої сесії сьомого скликання Малолюбашанської сільської ради під керівництвом Малолюбашанського сільського голови Талащука Віктора Флоровича.

     На пленарне засідання прибули 17 депутатів (із 23). Також у роботі сесії взяли участь: Круліковський Олександр Володимирович, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу, Федоровська Валентина Василівна, керуюча справами виконавчого комітету, Морозюк Наталія Олександрівна, начальник відділу-головний бухгалтер, Бобильов Віктор Володимирович, старший інспектор.

   Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Алексію Галини Калениківни, Мельника Андрія Михайловича та Юрчишина Олександра Юрійовича.

      Загалом, на сесії розглянуто 29 питань.

     У ході засідання по розглянутим питанням прийняли рішення, які є важливими як для громади в цілому, так і для сільської ради зокрема. Серед них: Про передачу пам’ятника «Борцям за волю України» на баланс відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради, Про внесення змін до рішення сільської ради № 335 від 06 березня 2019 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019- 2020 роки», Про організацію проведення фестивалю-конкурсу «І творчістю хата багата», Про надання матеріальної допомоги жителям сільської ради, Про перейменування назви вулиць та провулків населених пунктів на території Малолюбашанської сільської ради, Про затвердження назви провулків в селах Мирне, Данчиміст, Тихе, Кам’яна Гора Костопільського району Рівненської області.

    На сесії депутатами було затверджено програму «Поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища» Малолюбашанської сільської ради на 2019-2023 роки.

       Крім того, депутати внесли певні зміни до вже існуючої й діючої Програм економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради на 2019 рік та до сільського бюджету на 2019 рік.

     Багато уваги приділили й питанням, пов'язаних із землею.

   Також на сесії сільської ради представники Костопільського  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та Костопільської районної державної вручили відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» жителям громади: Гамазді Андрію Володимировичу, жителю с.Лісопіль, Поповичу Олександру Вікторовичу, жителю с.Мала Любаша та Лотоцькому Володимиру Васильовичу, жителю с.Моквин.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь