Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Лабіринтами щасливого дитинства

Дата: 02.06.2019 19:21
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

1 червня – це не лише початок літа. І не тільки перший день довгоочікуваних літніх канікул. Цього дня світ відзначає День захисту дітей, який вважається одним з найдавніших міжнародних свят. З цієї нагоди, в неділю, 3 червня, біля приміщення Лісопільської філії Міщанського ліцею було проведено святковий захід, який щороку, на початку червня, проводиться бібліотекарем публічної бібліотеки-філіалу села Лісопіль за підтримки місцевих підприємців.

Розпочалося свято з виступу ведучих Валерії Красновської та Вікторії Кривульської, які зробили короткий екскурс в історію Дня захисту дітей, разом з маленькими гостями свята пригадали права та обов’язки та привітали діток з їхнім святом. Всі присутні мали змогу проявити свої ораторські таланти та обміняти вірші на солодощі. Після цього діти розважалися та приймали участь в найрізноманітніших іграх, де мали змогу показати свої фізичні, інтелектуальні, артистичні та художні здібності. Діти розгадували загадки, доповнювали прислів’я та вгадували казки, а також проявляли свою спритність та активність в іграх та конкурсах. Маленькі гості свята були вдячні за солодощі, які вони отримали від підприємців Прохор Л.С., Кошки С.О. та Кондратюк О.Г.

Всі присутні прекрасно провели час та отримали заряд позитиву на все літо, а також ще раз згадали, що це свято не лише для дітей, а й для дорослих. Адже воно покликане нагадувати всім нам, що дитинство слід охороняти і захищати, оскільки діти – це майбутнє нашої країни.

Фото без опису

Фото без опису

Бібліотекар ПБФ с.Лісопіль

 Дубіч Л.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь