Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Моє село - моя історія жива

Дата: 23.05.2019 15:16
Кількість переглядів: 704

Фото без опису

День села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізованості місцевого люду. До того ж, це ще один привід зібратися односельцям разом, послухати душевних пісень, подивитися виступи артистів й своїх дітей, поговорити про тих, хто народився цьогоріч, і про ювілярів.

Тому, як правило, на такий день народження села не лише сходяться місцеві, а й з’їжджаються з усіх куточків України ті, хто тут народився і виріс.

Цим погожим весняним днем, 22 травня на день храмового свята Миколи Чудотворця Мирненська громада Малолюбашанської сільської ради відзначала День села.

З ранку жителі села мали змогу відвідати святкову літургію в Свято- Миколаївському храмі, а по обіді святковий концерт, який відбувся в сільському будинку культури.

З вітальним словом до мешканців села звернувся Малолюбашанський сільський голова Віктор Флорович Талащук, який привітав всіх зі святом та побажав селу процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди і добробуту. Привітавши мирнівчан, Віктор Флорович коротенько розповів про перші успіхи та досягнення новоствореної об'єднаної територіальної громади, які впливають на добробут і покращення життя жителів с.Мирне та окреслив плани сільської ради на майбутнє. Також керівник Малолюбашанської сільської ради подарунками привітав старійшин села, та вручив грамоти та подарунки активним мешканцям села за різними номінаціями.

Святковий концерт було підготовлено учасниками художньої самодіяльності та творчими колективами Мирненського сільського будинку культури, учнями Мирненського ліцею та закладу дошкільної освіти "Журавлик -2". На сцені виступали й гості святкового дійства - танцювальний колектив "Калейдоскоп" Костопільської школи мистецтв та випускник місцевої школи Дмитро Максимчук, який виконав свої авторські пісні.
Окрасою свята стала виставка виробів народно-прикладного мистецтва майстринь села.

Опісля концерту на подвір’ї біля будинку культури для всіх бажаючих лунала святкова дискотека.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Бібліотекар ПШБФ села Мирне

Р.Я.Драганчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь