A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Ми пам’ятаємо, ми пишаємось!

Дата: 09.05.2019 18:14
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

Друга світова війна і виборена в ній Перемога, віддаляючись від нас у часі, не відходять у забуття. Священна пам’ять завжди живуть з нам, у наших серцях. Дуже високу ціну заплатив український народ за перемогу у цій страшній війні.

З нагоди Дня пам'яті і примирення, яке відзначається 8 травня, біля Обеліска Слави в с.Маща відбувся мітинг – пам’ять «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні» та панахида за загиблими в роки Другої світової війни. Це лише маленька часточка великої шани та вдячності тим, хто ціною власного життя захищав рідну землю.

З промовою до присутніх звернулися Малолюбашанський сільський голова Талащук Віктор Флорович та голова первинного осередку організації ветеранів України Брикса Володимир Йосипович. Віктор Флорович привітав учасників війни Савчук Л.А. та Куницьку Г.М. квітами та подарунками, щиро побажав їм міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.

У цей день всі разом подумки помолилися за тих захисників, які віддали своє життя у Другій світовій війні, на війні на сході України, боронячи країну від непроханих гостей та помолилися за тих бійців, які зараз перебувають в зоні бойових дій, щоб вони живими і здоровими повернулися до рідного дому.

Присутні вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та покладанням квітів до братської могили, яка нагадує про тих, хто не повернувся в рідне село з війни

Головне наше завдання – віддати данину шани героям війни. І тим, хто захищав Батьківщину десятки років тому, і тим, хто боронить її сьогодні. Ми висловлюємо подяку людям, які стали на захист країни у різні часи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Бібліотекар ПШБФ с.Маща

С.С.Савчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь