A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шевченкове слово у віках не старіє

Дата: 14.03.2019 18:14
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

В історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. Саме таким для України є ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка, 205-річчя від дня народження якого відзначалось в цьому році. З такої нагоди в публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Лісопіль проходив літературно-мистецький тиждень «Шевченкове слово у віках не старіє», покликаний вшанувати пам'ять великого Кобзаря та популяризувати його творчість серед читачів.

В залі бібліотеки було розгорнуто книжкову виставку «Вклонімося Великому Кобзарю». Для експозиції підібрано літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Григоровича, його спадок як письменника і борця за волю України, а також сценарії виховних заходів, присвячених цій визначній особистості, що стала національним символом українства.

З наймолодшими читачами було проведено годину спілкування «Вічний як народ», яка була покликана познайомити дітей з життям і творчістю великого сина українського народу – Т.Г. Шевченка, виробити вміння осмислити і зрозуміти тяжку долю поета, прищепити повагу і любов до нього, до України, до її чудової природи, до співучої солов'їної мови.

В рамках літературно-мистецького тижня також було проведено поетичну годину «Єднаймо душі словом Кобзаря», де читачі бібліотеки мали змогу продемонструвати свої знання поетичної творчості Шевченка, а також позмагатися в декламуванні.

Фото без опису

Фото без опису

Бібліотекар ПШБ-філіалу села Лісопіль

Л.І.Дубіч


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь