A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відзначення Всесвітнього дня води в публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща

Дата: 20.03.2019 13:00
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

Нічого у світі не може існувати без води. Вода – найцінніший ресурс планети, найдорожчий скарб та найнебезпечніша стихія. Про її значення та цінність мають пам’ятати всі: і дорослі і малі.

Тому з метою виховання бережливого, ощадливого та шанобливого ставлення до водних ресурсів у публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща до Всесвітнього дня води відбулася зустріч з фахівцем зв’язків з громадськістю і пресою Рівненського міжрайонного управління водного господарства Анною Ковальчук, яка розповіла багато цікавої та пізнавальної інформації про водні ресурси світу для учнів 3 класу Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради.

Під час зустрічі відбулась дискусія з третьокласниками про роль води в житті людей, тварин та рослин, активно обговорювалися питання бережного ставлення до водних ресурсів, про цінність води, від якої залежить життя на Землі. Спільно зі своїм класним керівником Оксаною Веремчук учні виявили бажання намалювати малюнки про воду, на яких відобразили своє бачення збереження водних ресурсів.

Цікаві факти про роль води в житті людини присутні на зустрічі мали змогу дізнатись із інформаційного стенда «У її краплі – життя», оформленого в бібліотеці.

Наприкінці зустрічі Анна Ковальчук основну увагу учнів звернула на дбайливе ставлення до води як природного ресурсу, її збереження та економного використання у побуті.

Фото без опису

Фото без опису

Бібліотекар ПШБ-філіалу села Маща

С.С.Савчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь