A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відзначення Дня Соборності в клубі с.Тихе

Дата: 21.01.2019 11:16
Кількість переглядів: 635

                  Фото без опису                               

День 22 січня 1919 року назавжди залишиться в історії українського народу як свято Соборності України. Це був один з найпрекрасніших моментів нашої історії. Високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація, і ми не є винятком.

У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події.

Так вже розпорядилась історія, що упродовж століть наш народ та землі України були розрізнені, належали до інших держав: Російської імперії, Польщі, Австро-Угорщини. Тож споконвічною мрією українців було отримати соборність та незалежність наших земель. Минуло сто років від дня обєднання українських земель та ця тема є болючою і в наш час.

Отож, і в клубі села Тихе вирішили відзначити цей великий день у нашій історії. У неділю 20 січня гуртківці своєрідно об’єдналися за складанням пазлів, цим символічним жестом вирішили показати нашу єдність думок та сердець, також відбулася лекція про події делекого минулого: Акт Злуки, перше святкування Дня Соборності та важливий внесок цих подій у сьогодення нашої держави.

Фото без опису

 

Завідуюча клубом с.Тихе

 О.І.Прилуцька

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь