A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Засідання предметної комісії «Виховна робота»

Дата: 08.09.2022 12:33
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

24 серпня 2022 року відбулося засідання предметної комісії «Виховна робота». Досить символічним є  те, що перше засідання  співпало з Днем Незалежності нашої держави, адже національно-патріотичне виховання, любов та повага до своєї країни, її символів і культури є ключовими напрямками роботи комісії. Цьогорічне серпневе засідання пройшло під гаслом «Знання без виховання – меч в руках божевільного! (В.Сухомлинський)». Окрім членів предметної комісії до зустрічі долучилися класні керівники закладів освіти Малолюбашанської територіальної громади.

Фото без опису

Сьогоднішні реалії знову ставлять перед педагогами нові випробування та виклики, а отже і методика  реалізації виховної роботи в закладах освіти змінюється. Пріоритетними напрямками виховного процесу 2022/2023 навчального року є вшанування пам’яті героїв України, пошана і вдячність нашим захисникам, співчуття тим, хто постраждав від війни. Були розглянуті та обговорені методичні рекомендації  щодо виховної роботи, які затверджені та оприлюднені на сайті МОН України. Голова ПК Руслана Мохнарознайомила присутніх з основними напрямками виховної роботи в сучасному закладі освіти такими, як: національно-патріотичне виховання, створення безпечного і здорового освітнього середовища, педагогіка партнерства, розвиток учнівського самоврядування. Предметна комісія «Виховна робота» здійснює реалізацію концепції нової української школи, національні цінності якої затверджені в «Програмі національного виховання в закладах освіти Рівненщини на 2020-2025 роки».

Фото без опису

Надважливе значення сьогодні має безпека усіх учасників освітнього процесу. Розглянули питання: мінної небезпеки, інформаційної безпеки, протидії булінгу, превентивної освіти та виховання, психолого-педагогічної підтримки, взаємодії школи і сім’ї та ін.

Фото без опису

Практичний психолог Мирненського ліцею Ірина Єгорова нагадала про структуру та основні напрямки роботи психологічної служби в закладах освіти та ознайомила з новими підходами, напрямками та формами роботи  на 2022/2023 навчальному році. Звернула увагу на важливість психолого- педагогічної  підтримки батьків учнів, на заходи спрямовані протидії домашнього насильства, адаптацію та підтримку учнів – ВПО.

Фото без опису

Провели «Педагогічні посиденьки», де поділилися досвідом роботи в умовах дистанційного навчання та обмінялися побажаннями на новий навчальний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь