A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулась колегія відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради

Дата: 25.08.2022 17:10
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

25 серпня 2022 року відбулась колегія відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради. З урахуванням без пекової ситуації засідання проводилось в онлайн-форматі.

Фото без опису

Із вітальним словом до присутніх звернулась Світлана КОВАЛЬЧУК, Малолюбашанський сільський голова, яка пріоритетним напрямком діяльності у громаді визначила забезпечення стабільного функціонування освітянської галузі. Іван СТЕПАНЮК, начальник відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради,  проінформував про підсумки роботи закладів освіти громади у 2021/2022 навчальному році та окреслив перспективи їх діяльності у 2022/2023 навчальному році.

Фото без опису

Розглядаючи питання «Про створення безпечних умов організації освітнього процесу», Оксана ЦИМБАЛЮК, директор Малолюбашанської гімназії, презентувала досвід діяльності закладу з практичного впровадження Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі. Олександра НЕЗГОДА, старший інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Рівненського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області, озвучила шляхи удосконалення партнерства та комунікації ювенальної превенції, закладів освіти, громади заради створення безпечного освітнього середовища для дітей. Ольга ДІДУХ, лікар загальної практики-сімейної медицини КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги», наголосила на важливості здійснення медико-профілактичної та оздоровчої роботи з дітьми в умовах воєнного стану та навчання з використанням дистанційних технологій.

Фото без опису

Фото без опису

В умовах збройної агресії російської федерації проти України важливим напрямком роботи є організація національно-патріотичного виховання. З аналізом нормативно-правових актів в цій сфері виступила Неля ТРОФІМОВА, інспектор відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради. Ольга МИХАЛЬСЬКА, директор КЗПО «Центр дитячої та юнацької  творчості» КМР, проінформувала присутніх про особливості функціонування позашкільної освіти у воєнний час, напрацювання та перспективи. Шляхи реалізації комплексного підходу до військово-патріотичного виховання у закладах освіти окреслила Вікторія ПАЦУРКІВСЬКА, заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

По закінченню колегії відбулась нарада керівників закладів освіти Малолюбашанської сільської ради, на якій були розглянуті питання, що стосувалися організованого початку нового навчального року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь