A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Своєчасно сплачені податки та погашення податкового боргу - збільшення фінансування обороноздатності країни

Дата: 25.07.2022 15:40
Кількість переглядів: 103

Головне управління ДПС у Рівненській області звертається до платників податків, які мають незначні суми податкової заборгованості. Зокрема до тих платників, які боргують бюджетам до 3060 грн, адже своєчасно сплачені податки - одна з передумов фінансової стабільності громад та держави в цілому.

Зверніть увагу, що окрім поточних платежів, що є обов’язковими для сплати на територіях, де не ведуться бойові дії, власникам землі та об’єктів нерухомості Рівненщини слід погасити заборговані майнові податки, а підприємцям – заборговані суми єдиного податку.

Платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Для доступу до електронних сервісів податкової служби потрібно отримати електронний цифровий підпис, після чого зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи ґаджета.

Центри обслуговування платників на постійній основі надають адміністративні послуги платникам податків, тобто всю необхідну інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань можна отримати безпосередньо в інспектора.

Ознайомитись з адресами та номерами телефонів ЦОПів можна за посиланням https://rv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda

Закликаємо суб’єктів господарювання провести звірку за платежами, перевірити відсутність податкового боргу та вчасно сплатити податки, щоб максимально підтримати економіку, фінансову стабільність країни та забезпечити надходження коштів до бюджетів усіх рівнів.

Завдяки свідомому ставленню суб’єктів господарювання до ведення власного бізнесу збільшиться фінансування обороноздатності країни, соціальних видатків та підтримки соціально-незахищеного населення загалом.  

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь