A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Використання правила "Вартість одного вдягання"

Дата: 30.12.2021 15:32
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

?Використовуйте формулу Cost Per Wear («ціна одного вдягання») для оптимізації ваших витрат та підвищення якості вашого шопінгу.

????В чому основна ідея формули Cost Per Wear(CPW)?

????Вартість речі безпосередньо пов'язана з тим, скільки разів ви її використовуєте.
Розрахувати ціну носіння одягу можна за допомогою простої формули: скласти ціну виробу + вартість обслуговування та розділити отриману кількість на загальну кількість разів, коли ця річ була вдягнута (або використана). Все просто.

????За цією формулою можна розрахувати, як вартість носіння одягу, так і ціну використання будь-якого предмета, до прикладу, техніки.
В чому користь такого підходу до покупок?

????Розуміння ціни носіння одягу спрощує прийняття рішення про покупку, особливо якщо вона коштує дорого. Якщо ви вже вибрали річ, і вас бентежить ціна або інший фактор, CPW допоможе зрозуміти, наскільки ця покупка доцільна. Це також допоможе купувати речі, які вам дійсно подобаються і ви будете їх постійно носити.

?Розглянемо на прикладі розрахунок по формулі.
Дівчина полюбляє спортивний стиль одягу і більшість її речей належить до цього стилю. Перед новорічними святами вона вирушає на шопінг. Має бюджет 3500 грн на покупки. Вона вже дізналася, що на її улюблену модель кросівок знижка, і їх можна придбати за 3000 грн. Але по дорозі вона побачила яскраву новорічну сукню. І подумала, що було б гарно її придбати. Вона теж коштує 3000 грн. Що ж робити? Що обрати? Кросівки чудові, але ж скоро свята, і хочеться сукню теж. Скористаємось формулою. Яскраву сукню дівчина може вдягнути 2 рази на свята, враховуючи її спортивний стиль в одязі. Тому CPW сукні буде дорівнювати 1500 грн (3000:2). А кросівки вона планує вдягати щонайменше 100 разів, тому CPW буде дорівнювати 30 грн (3000:100). Як бачите, при такому підході різниця відчутна.

????Таким чином ми можемо оцінити реальну вартість кожного предмета одягу.

Джерело: https://www.facebook.com/ukrfinlitproject/photos/463714438530312


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь