A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулась селекторна нарада щодо вакцинації населення

Дата: 20.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 804

Фото без опису

20 вересня Рівненською районною державною адміністрацією, під керівництвом першого заступника голови Рівненської райдежадміністрації Володимира Леонова, була проведена селекторна нарада з Малолюбашанською ТГ щодо вакцинації населення та, зокрема, працівникі галузі освіти.    

Фото без опису

Нарада відбулася за участі начальника управління охорони здоров’я, культури, спорту Рівненської райдержадміністрації Оксани Кіптель, в.о.сільського голови Алли Лемешевської, в.о.начальника відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Василя Корейчука, керівників закладів освіти та медицини Малолюбашанської сільської ради та представників батьківських комітетів. 

Фото без опису

Вакцинація сьогодні — це найдієвіший інструмент боротьби з COVID-19, у тому числі для успішного нового навчального року у закладах освіти Рівненського району.

Відповідно до внесених Урядом змін у карантинні заходи на території України при переході із зеленої зони епідемічної небезпеки до будь-якої іншої, освітній процес у звичному режимі зможуть забезпечити лише ті заклади, які мають більше 80% вакцинованого персоналу.

Ризик поширення даної інфекції дуже високий серед організованих колективів, що робить їх приорітетною групою населення для проведення вакцинації. Таким чином, вакцинація допоможе унеможливити поширення вірусу.

"Якщо ми перейдемо у жовту зону, від цього постраждають різні галузі. Зокрема, бізнес. Якщо діти не підуть до школи, то батьки будуть змушені сидіти вдома. Роботодавці також відчують додатковий тягар, адже за браком працівників будуть змушені працювати в іншому режимі. Ці дві категорії дуже відчують великі труднощі", - підкреслив Володимир Леонов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь