A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання другої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 22.12.2020 17:04
Кількість переглядів: 1248

Фото без опису

22 грудня 2020 року, о 12.00 годині в приміщенні клубу села Мала Любаша Малолюбашанської сільської ради відбулося пленарне засідання чергової другої сесії восьмого скликання Малолюбашанської сільської ради під головуванням в.о.сільського голови Лемешевської Алли Михайлівни.

На пленарне засідання другої сесії прибули 20 із 22 депутатів. Також у роботі засідання взяла участь заступники сільського голови з питань діяльності виконавчого органу: Ковальчук Світлана Андріївна, Корнійчук Петро Володимирович, Круліковський Олександр Володимирович, старший інспектор Бобильов Віктор Володимирович та головний спеціаліст (юрисконсульт) Тарасюк Лілія Михайлівна.

Фото без опису

На початку сесії голова Малолюбашанської сільської територіальної виборчої комісії Євгенія Гук довела до відома присутніх про початок повноважень депутата Малолюбашанської сільської ради Лукомської Вікторії Анатоліївни.

Фото без опису

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Алексійчук Тетяни Михайлівни, Кондратюк Олени Григорівни та Романюка Володимира Васильовича.

Фото без опису

Загалом, на пленарному засіданні чергової другої сесії восьмого скликання було розглянуто 31 питання.

Серед винесених на розгляд депутатів сільської ради було питання щодо внесення змін до раніше прийнятого рішення сільської ради №695 від 02.07.2020 р. “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021-2023 роки”.

На сесії сільської ради депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги 24 жителям сільської ради. Більшість жителів звернулося за допомогою на лікування, один – на ліквідацію пожежі та один житель на поховання. Загальна сума виділених коштів 47900.00 грн.

Депутати заслухали звіт в.о.сільського голови щодо виконання Програми економічного і соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради за 2020 рік та затвердили Програму економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради на 2021 рік.

Фото без опису

Депутати також затвердили рішення щодо створення фінансового відділу виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради, створення сільського фонду охорони навколишнього природного середовища та затвердили Положення про даний фонд.

У ході засідання було затверджено ряд програм:

- Програма матеріальної підтримки найбільш незахищених верств населення на 2021 рік;

- Програма заходів з відзначення державних та професійних свят, заохочення за заслуги перед Малолюбашанською сільською радою на 2021-2023 роки;

- Програма фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства “Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради Рівненської області на 2021-2022 роки”;

- Програма благоустрою та озеленення населених пунктів Малолюбашанської сільської ради на 2021 рік;

- Програма розвитку земельних відносин та охорони земель на території Малолюбашанської сільської ради на 2021-2023 роки”.

Своїм рішенням депутати прийняли сільський бюджет на 2021 рік.

На пленарному засіданні затверджено Регламент Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання скликання та  положення про постійні депутатські комісії.

Фото без опису

Загалом було розглянуто 18 земельних питань.

По закінченню роботи сесії привітали депутата-іменинника Гончарука Ігоря Петровича, який святкував свій День народження у міжсесійний період.

З усіх питань порядку денного депутатами сільської ради прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь