A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Костопільський район

Матеріально-технічна база закладу дошкільної освіти «Полісяночка»

Дата: 30.10.2019 09:41
Кількість переглядів: 55

Матеріально-технічна база

 закладу дошкільної освіти «Полісяночка»

 

Загальна характеристика навчального закладу:

- кількість будівель - 1 (технічний стан-задовільний), (котельня, площею 54.1 м2)

- проектна потужність - 30 дітей, рік забудови - 2019 рік

- фактична кількість дітей - 33

- кількість навчальних, підсобних, адміністративних приміщень – 41 (технічний стан - задовільний)

1. Аналіз та технічний стан будівель

          -    кількість поверхів основної будівлі - 1.

          -    коридори - 2 (стан задовільний);

  • кожна група має  спальню, в якій є  ліжечка для сну, матраци, подушки, одіяла та постільна білизна (стан задовільний);
  • дві ігрові кімнати з дитячими стінками, столами для дітей та педагогів, стільцями та шафами (стан задовільний);
  • в кожній групі є по 4 дитячих унітази, по 4 дитячих умивальники, з рушничками для кожної дитини, по одному туалету для працівників та по одній душовій кабінці (стан задовільний);
  • по одній буфетній кімнаті з шафами для посуду, посудом, сушками для посуду, бойлерами (стан задовільний);
  • дві роздягалки із дитячими шафами  для одягу, лавками та по одній шафі для персоналу (стан задовільний);
  • музична зала із стільцями, меблями та окустичною системою. (в музичній залі також є комора для іграшок) (стан задовільний);
  • кабінет для директора із меблями та компютерною технікою (стан задовільний);
  • пральня із двома пральними машинами та сушильно-прасувальна із столами та шафою (стан задовільний)
  • кабінет старшої медичної сестри із ізолятором та туалетом (стан задовільний);
  • коморою для сухих продуктів, підсобним приміщенням, душовою та кімнатою для персоналу (стан задовільний);
  • кухнею з роздавальною, заготівельним цехом, мийньою кухонного та зворотнього посуду, холодильником, морозильною камерою, електричними приладами, бойлерами, посудом в необхідній кількості (стан задовільний);
  • спортивним майданчиком для проведення освітнього процесу (стан задовільний).

 

2. Покрівля

- Вид покрівлі основної будівлі – метало черепиця (стан задовільний).

- Загальна площа покрівель/технічний стан – 596,9 м2 (стан задовільний).

3. Загальна характеристика інженерних мереж

- Тепломережа/технічний стан:

- водяне опалення від власної котельні на твердому паливі (стан задовільний)

- Водопостачання, водовідведення:

- забезпечення гарячою проточною водою  здійснюється від електроводонагрівачів  (бойлерів), які встановлені в буфетних груп, в пральні, в санвузлах та на харчоблоці;

- холодна вода постачається із власної артсвердловини – 50.0 м.п. (стан задовільний).

4. Загальна характеристика території

- Площа – 1,0 га

- площа  покриття цементно –пісчана бруківкою/ 588,5 м2 - (стан задовільний);

- огорожа металева (висота 1.60 м. площа 456.7 м2  (стан задовільний);

- загальна кількість зелених насаджень - 23 шт (стан задовільний)

- Освітлення зовнішнє (наявність стовпів, ламп та їх функціональність) – опори – 9 шт.; світильники – 3 шт. (стан задовільний)

5. Оснащення приміщень навчального закладу

- харчоблок (технологічне обладнання/господарчі товари) – забезпечено, однак, необхідно ще придбати електромясорубку для покращення роботи харчоблоку;

-  кухонним та столовим посудом заклад забезпечений;

-  розробочний інвентар промарковано відповідно до вимог;

– господарчим та прибиральним інвентарем забезпечені в достатній кількості, який зберігається в спеціально відведених місцях, використовується згідно призначення, потребує оновлення раз на місяць через постійну експлуатацію: ганчірки для миття підлоги та ганчірки для миття панелей, тощо.

- медичний кабінет (ліки/обладнання/господарчі товари) – практичне функціонування забезпечено;

- Навчальний заклад (меблі, канцтовари, господарчі товари тощо) – забезпечено на 100%, але враховуючи високий рівень експлуатації та амортизації – канцтовари, миючі засоби, дезінфікуючі засоби потребують постійного поповнення

- посуд – забезпечено 100%, але постійно потребує поповнення через високу амортизацію: приблизно раз на рік: чашки та  тарілки.

– холодильне обладнання – 2 шт., справне, наявне технологічне обладнання (електроплита, електродухова шафа, картоплечистка, електром’ясорубка). 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора