Матеріально-технічна база закладу дошкільної освіти «Полісяночка»
Матеріально-технічна база
закладу дошкільної освіти «Полісяночка»
Загальна характеристика навчального закладу:
- кількість будівель - 1 (технічний стан-задовільний), (котельня, площею 54.1 м2)
- проектна потужність - 30 дітей, рік забудови - 2019 рік
- фактична кількість дітей - 33
- кількість навчальних, підсобних, адміністративних приміщень – 41 (технічний стан - задовільний)
1. Аналіз та технічний стан будівель
- кількість поверхів основної будівлі - 1.
- коридори - 2 (стан задовільний);
- кожна група має спальню, в якій є ліжечка для сну, матраци, подушки, одіяла та постільна білизна (стан задовільний);
- дві ігрові кімнати з дитячими стінками, столами для дітей та педагогів, стільцями та шафами (стан задовільний);
- в кожній групі є по 4 дитячих унітази, по 4 дитячих умивальники, з рушничками для кожної дитини, по одному туалету для працівників та по одній душовій кабінці (стан задовільний);
- по одній буфетній кімнаті з шафами для посуду, посудом, сушками для посуду, бойлерами (стан задовільний);
- дві роздягалки із дитячими шафами для одягу, лавками та по одній шафі для персоналу (стан задовільний);
- музична зала із стільцями, меблями та окустичною системою. (в музичній залі також є комора для іграшок) (стан задовільний);
- кабінет для директора із меблями та комп’ютерною технікою (стан задовільний);
- пральня із двома пральними машинами та сушильно-прасувальна із столами та шафою (стан задовільний);
- кабінет старшої медичної сестри із ізолятором та туалетом (стан задовільний);
- коморою для сухих продуктів, підсобним приміщенням, душовою та кімнатою для персоналу (стан задовільний);
- кухнею з роздавальною, заготівельним цехом, мийньою кухонного та зворотнього посуду, холодильником, морозильною камерою, електричними приладами, бойлерами, посудом в необхідній кількості (стан задовільний);
- спортивним майданчиком для проведення освітнього процесу (стан задовільний).
2. Покрівля
- Вид покрівлі основної будівлі – метало черепиця (стан задовільний).
- Загальна площа покрівель/технічний стан – 596,9 м2 (стан задовільний).
3. Загальна характеристика інженерних мереж
- Тепломережа/технічний стан:
- водяне опалення від власної котельні на твердому паливі (стан задовільний)
- Водопостачання, водовідведення:
- забезпечення гарячою проточною водою здійснюється від електроводонагрівачів (бойлерів), які встановлені в буфетних груп, в пральні, в санвузлах та на харчоблоці;
- холодна вода постачається із власної артсвердловини – 50.0 м.п. (стан задовільний).
4. Загальна характеристика території
- Площа – 1,0 га
- площа покриття цементно –пісчана бруківкою/ 588,5 м2 - (стан задовільний);
- огорожа металева (висота 1.60 м. площа 456.7 м2 (стан задовільний);
- загальна кількість зелених насаджень - 23 шт (стан задовільний)
- Освітлення зовнішнє (наявність стовпів, ламп та їх функціональність) – опори – 9 шт.; світильники – 3 шт. (стан задовільний)
5. Оснащення приміщень навчального закладу
- харчоблок (технологічне обладнання/господарчі товари) – забезпечено, однак, необхідно ще придбати електром’ясорубку для покращення роботи харчоблоку;
- кухонним та столовим посудом заклад забезпечений;
- розробочний інвентар промарковано відповідно до вимог;
– господарчим та прибиральним інвентарем забезпечені в достатній кількості, який зберігається в спеціально відведених місцях, використовується згідно призначення, потребує оновлення раз на місяць через постійну експлуатацію: ганчірки для миття підлоги та ганчірки для миття панелей, тощо.
- медичний кабінет (ліки/обладнання/господарчі товари) – практичне функціонування забезпечено;
- Навчальний заклад (меблі, канцтовари, господарчі товари тощо) – забезпечено на 100%, але враховуючи високий рівень експлуатації та амортизації – канцтовари, миючі засоби, дезінфікуючі засоби потребують постійного поповнення
- посуд – забезпечено 100%, але постійно потребує поповнення через високу амортизацію: приблизно раз на рік: чашки та тарілки.
– холодильне обладнання – 2 шт., справне, наявне технологічне обладнання (електроплита, електродухова шафа, картоплечистка, електром’ясорубка).