A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Працівники Малолюбашанської сільської ради Костопільського району взяли участь у підвищенні кваліфікації за програмою тематичного короткострокового семінару «Реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації»

Дата: 18.10.2019 15:49
Кількість переглядів: 500

 

     Бути в тренді сучасних молодіжних тенденцій, володіти сучасними інструментами взаємодії з молоддю, успішно впроваджувати зміни: такі питання стали предметом розгляду в рамках семінару для працівників органів публічної влади, компетенцією яких є робота з молоддю. Навчання проведено  на базі Обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організації у співпраці з Управлінням у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

    В рамках вищезазначеного семінару начальником управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Ліпським В.В. було презентовано проект Стратегії розвитку молодіжної політики до 2030 року, за участі заступника начальника управління-начальника відділу з питань фізичної культури і  спорту управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Нагорного П.В. розглянуто тему «Розвиток фізичної культури та спорту у Рівненській області», начальником відділу  у справах молоді, діловодства та контролю управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Чигир Н.Г. було представлено теми: проблемні питання молодіжної політики в області: презентація результатів анкетування молоді, проектний менеджмент, національно-патріотичне виховання молоді-стратегічний напрямок молодіжної політики, старшим викладачем Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидатом психологічних наук Папушем В.В. було представлено тему «Психологічні особливості підлітків та чинники девіантної та деліквентної поведінки».

     В  рамках даного семінару слухачами було опрацьовано ряд законодавчих актів, а саме : Закон України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», Закон України « Про молодіжні та дитячі громадські організації», Закон України «Про соціальну роботу з дітьми та молоддю».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь